Már hogy lenne olyan? Az egyik egy kórház, a másik egy bankok fölötti online fizetési megoldás. Hacsak nem kérik az orvosok interneten fizetni a hálapénzt, hacsak nem kaptunk szívrohamot mert véletlenül előfizettünk valamire amit automatikusan levont a paypal, hacsak nincs online távgyógyítás a kórházból, hacsak , hacsak....

A Heim Pál lehet olyan mint a PayPal! Bemegy egy Pál keresztnevű ember rokont látogatni az egyik osztályra, és az orvos diszkréten annyit mond: fizessél Palikám! Ha angolul beszélnek egymással, ez úgy hangzik: Pay, Pal!

Beláthatjuk tehát hogy nagyon sok közük lehet egymáshoz, de legtöbbünk sem fizetni, sem kórházba kerülni nem akar. Mi tehát a megoldás? Maradjunk otthon, ne tartsunk pénzt a bankban, és vigyázzunk magunkra, mert könnyen baj lehet belőle.

Címkék: pay pal heim pal

A bejegyzés trackback címe:

https://orultgondolatok.blog.hu/api/trackback/id/tr802437513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása